Wie zijn de sporthelden van onze gemeente Hellendoorn?

Straks is het weer mogelijk om op uw Hellendoornse Sportheld(en) voor de Sportverkiezing Hellendoorn 2018 te stemmen. De Sportverkiezing wordt georganiseerd op 2 februari 2019 bij Twents Ribhouse Noabers in Hellendoorn. Wie verdient volgens jou een nominatie en moet kans maken op de titel sportman, sportvrouw, sportploeg, sportvrijwilliger of sporttalent van het jaar?

Ook 2018 was weer een mooi sportjaar voor onze gemeente. Met vele goede sportprestaties. Maar wie worden de ‘Sporters van het jaar 2018’? Aanmelden kan nog steeds, voor de categorieën: Sportvrijwilliger, Sporttalent, Sportploeg, Andere Sporten (niet noc/nsf), Sportvrouw en Sportman. De werkgroep is nu alweer druk aan het werk om een mooi programma voor het gala in 2019 op poten te zetten.

Let op dat je de sporters op tijd aanmeldt. Geleverde sportprestaties worden tot 31 december meegenomen. De vakjury komt in december en januari bij elkaar om te stemmen over de kandidaten. Ook het publiek krijgt een stem. Vanaf begin januari kan iedereen in de gemeente Hellendoorn een stem uitbrengen via een online stemformulier.

Meer informatie (zie verkiezingsreglement) en het aanmeldformulier vindt u op onze site: Graag de volledige invulling mailen naar: info@sportverkiezinghellendoorn.nl

Dat kan echter ook via de aanmeldpagina.