Wie zijn de sporthelden van onze gemeente Hellendoorn?

Het sportjaar 2022 loopt al bijna ten einde. Wie verdient volgens u een nominatie en moet kans maken op de titel sportman, sportvrouw, sportploeg of sporttalent van het jaar? De aanmelding is inmiddels gestart via de website.

Het Hellendoornse sportgala keert terug na een aantal jaren afwezigheid vanwege de coronacrisis. 2022 was weer een mooi sportjaar voor onze gemeente. Met vele goede sportprestaties. In januari 2023 is het mogelijk om op uw Hellendoornse Sportheld(en) voor de Sportverkiezing Hellendoorn 2022 te stemmen. Het sportgala vindt plaats op 11 maart. De vernieuwde werkgroep is nu alvast druk aan het werk om een mooi programma voor het gala op poten te zetten.

Iedereen kan kandidaten aanmelden. Dat kan via onze website: www.sportverkiezinghellendoorn.nl. Aanmelden kan voor de categorieën: Sporttalent, Sportploeg, Andere Sporten (niet noc/nsf), Sportvrouw en Sportman.

Geleverde sportprestaties worden tot 31 december meegenomen. De vakjury komt in januari bij elkaar om te stemmen over de kandidaten. Ook het publiek krijgt een stem. Vanaf medio januari kan iedereen in de gemeente Hellendoorn een stem uitbrengen via een online stemformulier. Houd de website en media in de gaten.

Meer informatie (zie verkiezingsreglement) en het aanmeldformulier vindt u op onze site. Voor vragen kunt u ook mailen naar: info@sportverkiezinghellendoorn.nl.