Stem op jouw sporters van het jaar 2022

Wie is de beste sportman, sportvrouw, sportploeg en het beste sporttalent van de gemeente Hellendoorn? Het publiek mag ook dit jaar meestemmen. Het online stemformulier is nu geopend. Stemmen op jouw favoriete sporter kan van 27 januari tot 4 februari via: www.sportverkiezinghellendoorn.nl/stemmen.

Het Sportverkiezingsgala 2022 vindt plaats in de sporthal in de Kruidenwijk op zaterdag 11 maart. Ook dit jaar weer is het Sportgala bedoeld voor iedereen die de Hellendoornse sport een warm hart toedraagt. In 2022 werd sporten na een lange periode in verband met de coronapandemie weer meer mogelijk, waardoor er genoeg sporters genomineerd kunnen worden. Alle aanmeldingen voor de categorieën: Sportploeg – Sportman – Sportvrouw – Sporttalent en Andere Sporten zijn inmiddels binnen. Binnenkort komt de vakjury bij elkaar om de winnaars te selecteren. De publieksstemmen worden hierbij meegenomen. Eind februari worden de genomineerden bekendgemaakt.

Stem van het publiek
Sinds enkele jaren is het mogelijk dat de inwoners van de gemeente een stem krijgen binnen de Sportverkiezing. In 2019 brachten bijna 4000 mensen een stem uit op hun favoriete sporter. Hellendoorn is dus trots op haar (top)sporters en het Sportgala is dé gelegenheid om deze sporters in het zonnetje te zetten. Het gala wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente en diverse sponsoren uit de lokale samenleving.

Stemmen op jouw favoriete sporter kan via: www.sportverkiezinghellendoorn.nl/stemmen. Per categorie kan men één stem uitbrengen. Deze stemmen tellen uiteindelijk ook mee bij de selectie van de winnaars. Het stemformulier is mede mogelijk gemaakt door Smaakreclame.nl.