Stem nu op jouw sporters van het jaar 2019

Wie is de beste sportman, sportvrouw, sportploeg en het beste sporttalent van de gemeente Hellendoorn? Het publiek mag ook dit jaar meestemmen. Het Online Stemformulier is nu geopend. Stemmen op jouw favoriete sporter kan via: www.sportverkiezinghellendoorn.nl/kandidaten.

Het Sportverkiezingsgala 2019 vindt plaats in het Twents Ribhouse & Partycentrum Noabers in Hellendoorn. Op zaterdag 8 februari 2020. Alle aanmeldingen voor de categorieën: Sportploeg – Sportman – Sportvrouw – Sporttalent en Andere Sporten zijn inmiddels binnen. Binnenkort komt de vakjury bij elkaar om de winnaars te selecteren. De publieksstemmen worden hierbij meegenomen. Eind januari worden de genomineerden bekendgemaakt.

Sinds enkele jaren is het mogelijk dat de inwoners van de gemeente ook een stem krijgen binnen de Sportverkiezing. Ruim 3500 mensen brachten vorig jaar een stem uit op hun favoriete sporter. Alle aanmeldingen van het afgelopen sportjaar zijn opgenomen in een Online Stemformulier. Per categorie kan men één stem uitbrengen. Deze stemmen tellen uiteindelijk ook mee bij de selectie van de winnaars. Het stemformulier is mede mogelijk gemaakt door Smaakreclame.nl.

Stemmen kan via: hier

Bekijk hier de lijst met kandidaten: hier