Sporters van het jaar 2019

Foto: Annemarie Aufderhaar (Annauf.nl)

In een bomvolle zaal van Twents Ribhouse & Partycentrum Noabers in Hellendoorn werden zaterdagavond de sportprijzen van de gemeente Hellendoorn uitgereikt. Tussen de bekendmakingen van alle winnaars door kon het publiek genieten van prachtige optredens van het zangduo Cozy en muziek van DJ Hanky Panky.

Bij elke bekendmaking steeg de spanning tot een hoogtepunt. Want wie ging er met de prijzen vandoor?! De presentatie was in handen van Henk Meijerink en speaker Michiel Harmsen, terwijl de prijzen uitgereikt werden door: burgemeester Anneke Raven, Joop van Nijen, Wethouder Henk Nijhof, Marian Freriks en Ben Middelkamp. Dit jaar heeft de werkgroep Sportverkiezing ervoor gekozen om geen prijs uit te reiken voor de Sportvrijwilliger van het jaar. Dit omdat het elk jaar weer moeilijk is om vrijwilligers aangemeld te krijgen. Elke vrijwilliger is waardevol, vandaar dat Michiel Harmsen deze avond aan alle vrijwilligers in onze gemeente een ode heeft gebracht.

De winnaars in de zes categorieën.
Sportman: Frank Hosmar
Sportvrouw: Arenda Könnecke-Scherpenkate.
Sportploeg: NKC ‘51
Sporttalent: Jesse Linthorst
Overige Sporten: Jarno Dijkstra

Dit jaar konden ook weer de inwoners van onze gemeente meestemmen op de kandidaten. In totaal werden ruim 2600 stemmen uitgebracht. Een resultaat waar de werkgroep Sportverkiezing heel blij mee is. Sport leeft nog steeds in de gemeente Hellendoorn. En ook de Sportverkiezing is nog steeds populair. De gezellige avond in Noabers werd geheel in stijl afgesloten met het Helders Volkslied en een gezellige afterparty! Kortom een mooie sportavond!