Sporters van het jaar 2018 in het zonnetje gezet

In de gezellige Noaberzaal van Twents Ribhouse & Partycentrum Noabers in Hellendoorn werden zaterdagavond de sportprijzen van de gemeente Hellendoorn uitgereikt. Tussen de bekendmakingen van alle winnaars door kon het publiek genieten van optredens van ras-muzikant Jan Niewold, zangeres Saskia Schreurs, de conferences van Herman Kampman en muziek van DJ Hanky Panky.

Bij elke bekendmaking steeg de spanning tot een hoogtepunt. Want wie ging er met de prijzen vandoor?! De presentatie was in handen van Henk Meijerink, terwijl de prijzen uitgereikt werden door: burgemeester Anneke Raven, Jan Geert Wagenaar, Joop van Nijen, Rene Ebeltjes. Herman Kampman en Henrike Krommendijk.
Hans Galgenbeld nam deze avond na tientallen jaren afscheid als jury voorzitter. Henk overhandigde hem als dank voor de vele jaren een bloemetje en presentje.

De winnaars in de zes categorieën.
Sportman: Frank Hosmar
Sportvrouw is geworden: Jolanda Overdorp
Sportploeg: Coulisse Twente Squash
Sporttalent: Ian Spenkelink
Sportvrijwilliger: Gerard Oosterhuis
Overige Sporten: Next Episode Crew

Dit jaar konden ook weer de inwoners van onze gemeente meestemmen op de kandidaten. In totaal werden bijna 2000 stemmen uitgebracht. Een resultaat waar de werkgroep Sportverkiezing heel blij mee is.

 

Klik hier voor de juryrapporten!