Nomineren van de (top)sporters van Hellendoorn in 2023

Het bepalen van de beste sportman, sportvrouw, sportploeg en opkomend sporttalent in de gemeente Hellendoorn staat weer voor de deur. Dit jaar wordt de mening van het publiek opnieuw meegenomen. Het digitale stemplatform is nu open voor alle sportliefhebbers. Je kunt je stem uitbrengen op je favoriete sporter tot en met 14 januari via deze link: www.sportverkiezinghellendoorn.nl/stemmen.

Markeer alvast zaterdag 3 februari in de agenda, want dan wordt het Sportverkiezingsgala 2023 gehouden in de sporthal van de Kruidenwijk. Het gala is een viering voor alle enthousiastelingen die betrokken zijn bij de sport in Hellendoorn. Aanmeldingen voor de categorieën Sportploeg, Sportman, Sportvrouw, Sporttalent en Andere Sporten zijn al binnen. Binnenkort zal de vakjury samenkomen om de winnaars te kiezen, waarbij de stemmen van het publiek worden meegewogen. Week 3 zal de onthulling van de genomineerden plaatsvinden.

Stem van het publiek
Publieksstemmen hebben de laatste paar jaar een belangrijke rol gespeeld bij de Sportverkiezingen, waardoor inwoners van de gemeente kunnen stemmen op hun favoriete sporters. Duizenden mensen hebben in voorgaande jaren hun stem uitgebracht. Hellendoorn is dus trots op haar (top)sporters en het Sportgala is dé gelegenheid om deze sporters in het zonnetje te zetten. Het gala wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente en diverse sponsoren uit de lokale samenleving.

Om je stem uit te brengen op jouw favoriete sporter, ga naar: www.sportverkiezinghellendoorn.nl/stemmen. Per categorie kun je één stem uitbrengen. Deze stemmen zullen uiteindelijk bijdragen aan de selectie van de winnaars. Het stemformulier is mede mogelijk gemaakt door Smaakreclame.nl.