Meld nu jouw favoriete sporter of sportvrijwilliger aan!

De aanmelding is inmiddels gestart. De eerste kandidaten zijn aangemeld. Wie verdient volgens jou een nominatie en moet kans maken op de titel sportman, sportvrouw, sportploeg, sportvrijwilliger of sporttalent van het jaar? Aanmelden kan nog tot het einde van het jaar. 

Iedereen kan kandidaten aanmelden. Dat kan vanaf nu via deze pagina.
Aanmelden kan voor de categorieën: Sportvrijwilliger, Sporttalent, Sportploeg, Andere Sporten (niet noc/nsf), Sportvrouw en Sportman.

 

Straks is het weer mogelijk om op uw Hellendoornse Sportheld(en) voor de Sportverkiezing Hellendoorn 2018 te stemmen. De Sportverkiezing wordt georganiseerd op 2 februari 2019 bij Twents Ribhouse Noabers in Hellendoorn. De werkgroep is nu alweer druk aan het werk om een mooi programma voor het gala in 2019 op poten te zetten. Het thema voor deze avond: ‘Humor in de sport’! Geleverde sportprestaties worden tot 31 december meegenomen. De vakjury komt in december en januari bij elkaar om te stemmen over de kandidaten. Ook het publiek krijgt een stem. Vanaf begin januari kan iedereen in de gemeente Hellendoorn een stem uitbrengen via een online stemformulier.

Jeffrey-Hoogland-Nijverdal